Ko smo mi

Pun naziv pravnog subjekta
Suzana Perić doo

Adresa:
Đorđa Jovanovića 5
Beograd-Stari grad

Delatnost i šifra delatnosti
1413 Proizvodnja ostale odeće

Matični broj:
21161683

Poreski broj:
109323741

Web adresa:
www.masterclass.suzanaperic.rs

Contact Phone:
0654445556

Contact E-mail:
office@suzanaperic.rs

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Suzana Perić doo može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Politika privatnosti

U ime Suzana Perić doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Suzana Perić doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Dostava robe i eventualna ograničenja

Da biste kupili naš kurs potrebno je da napravite nalog na našem sajtu. Kada kreirate nalog tada možete kupiti neki od naših kurseva. Kursevi koje ste kupili biće vam dostupni na Vašem nalogu.

Ukoliko ste već ranije kupili kurs potrebno je da se prijavite na Vaš nalog pomoću dugmeta prijava koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Zatim idete na stranicu kursevi i odaberete kurs koji ste kupili, nakon čega pritisnete dugme nastavi kurs.

Politika reklamacija

Nadamo se da će kurs ispuniti Vaša očekivanja i da ćete sa više znanja i samopouzdanja zakoračiti u svet dizajna.

Politika poslovanja ne dozvoljava povraćaj novca. Trgovac nije dužan da potrošaču vrati iznos plaćen prilikom kupovine finalnog prozivoda.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Suzana Perić doo  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji  Suzana Perić doo povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. Suzana Perić doo  će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim.  Suzana Perić doo nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja vršiće se u srpskoj valuti – dinaru (RSD). Iznos koji će biti naplaćen sa Vaše kreditne kartice dobija se konverzijom cene iz dinara u evre prema trenutnom kursu srpske nacionalne banke. Prilikom naplate preko Vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursnoj listi asocijacija kreditnih kartica. Kao rezultat te konverzije postoji mogućnost male razlike u odnosu na prvobitnu cenu navedenu na našem sajtu.

0
    0
    Korpa
    Korpa je prazna Povratak na shop

    PRIJAVA

    Ova veb stranica koristi kolačiće kako bi osigurala da imate najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Politika privatnosti